All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 21 of 21

Аспиратори за целосно вградување

FABER - 540 m3/h

2108/45

220,00 €
LINO - 300 m3/h

COMPACT BASIC X A52

Teka

GFH 55

90,00 €
Teka

GFT 800

114,00 €
FABER - 455 m3/h

ILMA X A90

FABER - 630 m3/h

IN-NOVA COMFORT

307,00 €
FABER - 670 m3/h

IN-NOVA PREMIUM

469,00 €
FABER - 690 m3/h

INCA LUX EG8 X

FABER - 730 m3/h

INCA LUX SMART

259,00 €
FABER - 580 m3/h

INCA PLUS HIP

137,00 €
FABER - 300 m3/h

INCA SMART C

105,00 €
FABER - 210 m3/h

INCA SMART GR A52

69,00 €
FABER - 420 m3/h

INCA SMART HC

155,00 €
FABER - 420 m3/h

INCA SMART HCS

180,00 €
EUROLUX - 450 m3/h

INTEGRA A52 PB GR

115,00 €
EUROLUX - 775 m3/h

INTEGRA LUX

194,00 €
199,00 €
EUROLUX - 500 m3/h

INTEGRA PLUS EKO A52 GR

139,00 €
EUROLUX - 690 m3/h

INTEGRA PLUS PB GR

124,00 €
149,00 €
FABER - 510 m3/h

INTRA SUPER EG6 X

259,00 €
FABER - 620 m3/h

SCRIGNO EG8 X

400,00 €
FABER - 660 m3/h

STILNOVO LUX

399,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.