GFG_2_2
GFG_2_3
GFG_2_4
GFG_2_5

GFG 2

TEKA
Модели:

GFG 2 INOX/BLACK/WHITE - 130 eur


Техничка документација:

 

 • Боја: инокс/бел/црн (стаклен панел)
 • Мотор со двојна турбина
 • Степени на моќност: 3
 • LED BAR
 • Алуминиумски филтер
 • Капацитет: 329 м3/ч
 • Ниво на бучност на минимален степен: 53 dВА
 • Ниво на бучност на максимален степен: 63 dВА
 • Излез: 125мм
 • Можност за користење филтри со активен јаглен
 • Енергетска класа: Е

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.