All for Joomla All for Webmasters

Контакти

Адреса: Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија
Телефон: +389 43 412 551
Мобилен: +389 70 386 999
Факс: +389 43 412 552
Е-маил:  office@elektropromet.com.mk

Адреса: Прилепска бр.56, 7000 Битола, Македонија
Телефон: +389 47 242 885
Мобилен: +389 70 394 293
Е-маил:  office@elektropromet.com.mk

Адреса: ул.Климент Охридски бр.272, 2400 Струмица, Македонија
Телефон: +389 34 320 551
Мобилен: +389 71 350 446
Е-маил:  office@elektropromet.com.mk

Оставете порака

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.