Партнери

FABER
NARDI
EuroLux
LINO

Визија и мисија

Електропромет ја развива корпоративната дејност , залагајќи се на устојчив, успешен и динамичен бизнис, основан врз поштувањето кон традицијата и постојната амбиција за самоусовршување. Компанијата го здобила стеченето поверение, следејќи ја неизменетата филозофија на фирмата за новаторска, компетентна и надежна пристапност на специфичните потреби на своите клиенти и партнери.

Желбата да понуди на своите клиенти, производи и услуги со највисок квалитет, како и непрекинатиот стремеж кон чесни односи со сегашните и идните партнери, стојат во основата на корпоративната мисија на Електропромет.

УСПЕСИ

За да ги задржи постигнатите успеси и за да изгради нови трајни позиции, фирмата останува верна на успесите, благодарение на нив, фирмата постои и продолжува да оди напред.

Грижа за клиентот – Клиентите стојат во основата на успешното развивање на секој бизнис – ете затоа Електропромет непрекинато се стреми кон овозможување на таквите специфични потреби.

Трансформативност – Фирмата ја усредоточува силата кон брзо и позитивно примање на промените како неразделен дел од развивање на секторот, во кој успешно работи.

Доверба – Од првостепено значење за екипата на Електропромет е изградената доверба низ годините кон фирмата од страна на нејзините клиенти и партнери кое е здобиено и потврдено.

Амбиција – Фирмата се стреми да предлага највисок квалитет на опслужување и безпрекорни резултати во сите области на својата дејност.

Одговорност - Електропромет создава социјална одговорност, која ја носи спрема своите партнери, клиенти и општевството во целина.

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.