210845_2
210845_3
210845_4

2108/45

FABER - 540 m3/h
Модели:

  2108/45 LG A60 60см 220.00 euro


2108/45 LG A90 90см 225.00 euro

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • За полно вградување
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 540 m3/h
 • Два мотора
 • Електромеханичко управување со SG лизгачи
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 55 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2x28 W
 • Филтъри - метални
 • Димензии - 60, 90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 6 euro
 • Рок на достава - 7 недели
 • .

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.