All for Joomla All for Webmasters

За Нас

Д.О.О ЕЛЕKТРО ПРОМЕТ

Електро Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.
          
Основана во 1994 година со седиште во Кавадарци, Р Македонијана Ул Шишка бб, веќе долги години на своите клиенти им нуди комбинација од квалитет по разумни цени за било кој продукт од богатиот избор на електрични уреди.

Како ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови.

Наша Визија

Електро-Промет настојува секогаш да ги задоволи своите клиенти со одличен квалитет, добри цени и широка палета на прoизводи. Ви посакуваме добредојде на Нашата интернет презентација.

Ве покануваме да погледнете од Нашата богата палета на врвни производи. Веруваме дека понудата ке ги задоволи Вашите барања и ке ви помогне да го направите вистинскиот избор.

Докажани предности

Квалитет на производите

99%

Униктност

87%

Задоволство на клиентите

99%

Навремена достава

90%

Најчесто поставувани прашања

Дали компанијата нуди гаранција за квалитет на купениот производ?
ЕЛЕКТРО ПРОМЕТ-Кавадарци , Ви дава гаранција за квалитет на купениот производ согласно со Законот за потрошувачите, со сите задолжителни стандарdи и согласно гарантните услови во овој Гарантен лист. Оваа гаранација е додаток и не ги ограничува правата на потрошувачите согласно законите во Р.Македонија
Дали имате свој сервисен центар?
Дали постојат резервни делови за продуктите?
Дали производите се со уникатен дизајн?

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.