MOTAZNA SEMA ZA LANE IX 52

LANE IX 52

ELICA
 • Капацитет : 650 m3/h
 • Двотурбински мотор
 • Управување со push копчиња
 • Брзини 3 + интезивна
 • Ниво на бучава 65 db
 • Лед осветлување (лед лента 7w 3500K)
 • Метални касетни филтри (+ PANEL)
 • Параментална аспирација 
 • Лесна едноставна монтажа
 • Димензија : 52 см
 • Боја: инокс + инокс панел 

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.