GFT 800

Teka
Модели:

GF-T 800 INOX - 146eur


 

 • Вграден аспиратор со пирамидапен профил
 • Боја: инокс,
 • Механичко управување со копчиња на лизгање,
 • Мотор со двојна турбина,
 • Степени на моќност. 3,
 • Осветпување: тип „Свеќа",
 • Алуминиумски филтер, Капацитет. 653 м3/ч,
 • Ниво на бучност на минимален степен: 48 ОВА,
 • Ниво на бучност на максимален степен: 66 dBA,
 • Можност за користење филтри со активен
 • јаглен,
 • Противповратен вентил,
 • Излез: 150 мм,
 • Енергетска класа: В

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.