All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Плотни

Фурни

Продукти

Најбарани продукти

PVL_TC5_V_1
PVL TC5 V
243,00 €
259,00 €
STILNOVO_LUX_1
STILNOVO LUX
399,00 €
RANCH_1
RANCH EG8
255,00 €
FVL_PXL4EM_SX_1
FVL PXL4EM SX
194,00 €
225,00 €
ATMOSFERA_TM861_1
ATMOSFERA TM86.1
79,00 €

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.