FVNR 6EМ А

NARDO
Модели:

  FVNR 6EМ А 228.00 euro


 • Мултифункционална фурна
 • 6 функции
 • Енергетска класа - А
 • Аналоген програматор
 • Исклучувачки тајмер
 • Рачно управување со ретро копчиња
 • Вентилаторно печење на нивоа
 • Волумен 58 литра
 • 1 тава / 1 решетка
 • Странични решетки
 • Двојна застаклена предна врата
 • Врата со отстралнливо внатрешно стакло
 • Надворешен вентилатор за ладење
 • Лесен за чистење емајл
 • Димензии - 60 cm

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.