Фурни

Results 1 - 13 of 13

NARDO LINE FURNI

NARDO

FVN 10EPBT XS

252,00 €
NARDO

FVN 11TCT1 GN

325,00 €
NARDO

FVN 11TCT1 GW

325,00 €
NARDO

FVN 11TCT1 XS

325,00 €
NARDO

FVN 5MT XS

179,00 €
NARDO

FVN 6EM GN

211,00 €
NARDO

FVN 6EM GW

211,00 €
NARDO

FVN 7EPB GN

228,00 €
NARDO

FVN 7EPB GW

228,00 €
NARDO

FVN 7EPB XS

220,00 €
NARDO

FVN N 10EPB XS

254,00 €
NARDO

FVN N 6EPB XS

211,00 €
NARDO

FVNR 6EМ А

228,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.