All for Joomla All for Webmasters

Промоции Lino

Results 1 - 10 of 10

Промоции Lino

LINO

DW10VL-A+AA-3

291,00 €
299,00 €
LINO

DW12VL-A+АA-4

291,00 €
299,00 €
LINO

FVA 4M2 CS

178,00 €
210,00 €
LINO

FVL PXL4EM SX

194,00 €
225,00 €
LINO

FVL PXL6EPB GN

227,00 €
243,00 €
LINO

FVL PXL6EPB GW

227,00 €
243,00 €
LINO

HVL 32 V

372,00 €
399,00 €
LINO

PVL TC2 V

129,00 €
135,00 €
LINO

PVL TC4 V

178,00 €
210,00 €
LINO

PVL TC5 V

243,00 €
259,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.