All for Joomla All for Webmasters

Промоции Eurolux

PRIME_80_DB_17_OKP_X_2

PRIME 80 DB 17 OKP X

EUROLUX - 800x500 mm
Модели:

  PRIME 80 DB 17 OKP X M Матиран финиш - 61.00 euro


  PRIME 80 DB 17 OKP X P Полиран финиш - 77.00 euro


  PRIME 80 DB 17 OKP X R Рељеф финиш - 79.00 euro

Техничка документација:
 • Димензии - 800x500 mm
 • Монтажен отвор - 840x480 mm
 • Димензии на корито - 340x400 mm
 • Длабочина на корито - 170 mm
 • База шкаф - 450 mm
 • EASY MOUNT - Лесна монтажа
 • FREE SPACE - Сифонот обезбедува слободен простор
 • Реверзибилен - лев / десен отцедник
 • Вентил - 3 1/2
 • За монтажа над плотна
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Дозер за течен сапун - за вградување - 17 euro

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.