All for Joomla All for Webmasters
FORTUNA_780_2
FORTUNA_780_3

FORTUNA 780

EUROLUX - 780x495 mm
Модели:

  710/601/111/202/112/110 - GRANDCOLOR 175.00 euro


   710 / 601 / 111 - GRANDCOLOR 158.00 euro

Техничка документација:
 • Димензии - 780x495 mm
 • Монтажен отвор - 760x475 mm
 • Димензии на корито - 345x425 mm
 • Длабочина на корито - 190 mm
 • База шкаф - 450 mm
 • Автомаски вентил 3 1/2
 • За монтажа над плотна
 • .
 • GRANCOLOR - Количина во магацин
 • Grancolor Боja №: - 710 / 601 / 111 / 202 / 112 / 110
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Дозер за течен сапун - за вградување - 17 euro
 • .
 • Боja №: - 301 / 501
 • GRANCOLOR - Рок на испорака 8 - 10 недели

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.