All for Joomla All for Webmasters
Results 1 - 7 of 7

ORION

NARDO

ORION 300

145,00 €
NARDO

ORION 400

154,00 €
NARDO

ORION 480

167,00 €
NARDO

ORION 490

138,00 €
NARDO

ORION 570

172,00 €
NARDO

ORION 650

160,00 €
NARDO

ORION ROUND

117,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.