ORION_ROUND_2
ORION_ROUND_3
ORION_ROUND_4

ORION ROUND

NARDO
Модели:

    ORION Round - 9300 мкд


Техничка документација:

 

  • Димензии - 470 x 490 mm
  • Димензии на корито - 390 x 347 mm
  • Длабочина на корито - 190 mm
  • Монтажен отвор - по шаблон
  • База шкаф - 500 mm
  • Вентил - 3 1/2*
  • За монтажа над плотна
  • Боја: Alpina, Onyx, Moonstone, Sabbia

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.