• Капацитет: 10 комплета
 • Електронско управување со бел LED дисплеј
 • Иневертер мотор
 • Систем од сензори SmartSensor за регулирање на потрушувачката на вода според замастеноста на садовите
 • АQUASTOP заштита
 • температури (35,40,50,65,70)  
 • 7 програми:
 • AUTO за автоматски избор на параметрите според замастеноста на садовите
 • кратка програма Mini30- 30 минути
 • програма за накиснување -15минути
 • ECO програма 
 • Интезивна програма
 • Програма 1час за измивање и исушување
 • Програма AUTOCLEAN за чистење на машината
 • 4 специјални функции:
 • EXPRESS –го скратува времето на програмата
 • POWERWASH- за замастени садови 
 • ½ перење
 • дополнително сушење 
 • одложен старт( 1 до 24 часа)

 

 • Дополнителен распрскувачки елемент на горната кошничка
 • Систем Multicleaner Sensor за распознавање на видот на препаратот
 • самостојна кошница за прибор
 • Горна кошница PUSHUP за регулирање на височината без потреба од демонтажа
 • Можност за монтажа во колона. Ниво на шум:46 dba

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.