Фурни

Results 1 - 7 of 7

PERFECT XL Line

LINO

FVL PXL10EPBT1 SX

275,00 €
LINO

FVL PXL10TCT1 SX

339,00 €
LINO

FVL PXL4EM SX

194,00 €
225,00 €
LINO

FVL PXL6EPB SX

259,00 €
LINO

FVL PXL10EPBT1 GW

268,00 €
LINO

FVL PXL6EPB GN

227,00 €
243,00 €
LINO

FVL PXL6EPB GW

227,00 €
243,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.