All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 7 of 7

Aспиратори со конусна и цилиндрична форма

FABER - 675 m3/h

CUBIA EG8 X

445,00 €
FABER - 675 m3/h

CUBIA GLOSS

440,00 €
FABER - 590 m3/h

CYLINDRA EG8 X A37 ELN

520,00 €
FABER - 590 m3/h

CYLINDRA GLOSS EG8 W A37 ELN

535,00 €
EUROLUX - 620 m3/h

ECLIPSE EG8 X A37

349,00 €
FABER - 590 m3/h

LITHOS EG6

380,00 €
EUROLUX - 675 m3/h

PANEL EG8 X A45

399,00 €

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.