CUBIA_GLOSS_PLUS_2
CUBIA_GLOSS_PLUS_3
CUBIA_GLOSS_PLUS_4
CUBIA_GLOSS_PLUS_5

CUBIA GLOSS

FABER - 675 m3/h
Модели:

CUBIA GLOSS WH A45 - 45 cm Бел 27280 мкд


 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 675 m3/h
 • Нова генерација ENERGY мотор EG - 8
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 43 dB(A)
 • Ниво шум - 43 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2х20 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - C
 • Димензии - 45, 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерациjа на турбина
 • Периметрална аспирациja
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Одложено исклучување до 30 мин.
 • Исклучувачки тајмер - 30 мин.
 • Функција КОМФОРТ 24 часа
 • Индикатор за нечисти филтри
 • Далечински управувач
 • Комфортно осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Далечински управувач - 49 euro
 • Филтер на активен јаглен - 20 euro
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 59 euro
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 98 euro
 • Комплет за далечински мотор - 132 euro

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.