All for Joomla All for Webmasters

Плотни

Results 1 - 8 of 8

Стаклокерамички плотни - Rustic Line

EUROLUX

PVNR TC3 C

229,00 €
EUROLUX

PVNR TC3 JB

229,00 €
EUROLUX

PVNR TC3 R

229,00 €
EUROLUX

PVNR TC4 C

299,00 €
EUROLUX

PVNR TC4 JB

299,00 €
EUROLUX

PVNR TC4 R

299,00 €
EUROLUX

PVSR TC2

199,00 €
EUROLUX

PVSR TC4

269,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.