All for Joomla All for Webmasters

Плотни

Results 1 - 17 of 17

Стаклокерамички плотни - 60см

EUROLUX

HBE MC5 FV

249,00 €
EUROLUX

HBE TC4 FV

226,00 €
243,00 €
EUROLUX

HBE TC4 SX

240,00 €
250,00 €
EUROLUX

HBE TC4MAX FV

273,00 €
EUROLUX

HBE TC5 FV

273,00 €
299,00 €
EUROLUX

HBE TC6 FV

323,00 €
EUROLUX

HBE TC7 FS90

399,00 €
Teka

NOB IT 6350

617,00 €
LINO

PVL MC4 V

199,00 €
LINO

PVL TC4 V

178,00 €
210,00 €
LINO

PVL TC5 V

243,00 €
259,00 €
TEKA

TB 53

213,00 €
Teka

TB 6310

211,00 €
Teka

TB 6415

203,00 €
TEKA

TZ 6315

236,00 €
TEKA

TZ 6320

265,00 €
TEKA

TZ 6420

244,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.