All for Joomla All for Webmasters

Плотни

Results 1 - 12 of 12

Индукциони плотни

EUROLUX

HBE 2I2G FV

371,00 €
EUROLUX

HBEI TC2B FV

273,00 €
EUROLUX

HBEI TC3B FV

371,00 €
EUROLUX

HBEI TC4B FV

330,00 €
355,00 €
TEKA

IBR 6040

389,00 €
TEKA

IR 3200

285,00 €
TEKA

IR 4200

372,00 €
TEKA

IZ 6320

455,00 €
TEKA

IZ 6320 WHITE

607,00 €
TEKA

IZ 6415

387,00 €
TEKA

SPACE IRF 3200

325,00 €
TEKA

SPACE IZF 6420

524,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.