All for Joomla All for Webmasters

Мијалници

Results 1 - 8 of 8

ПАКЕТ МИЈАЛНИК + ЧЕШМА

ORION 300 + DAGA

195,00 €

ORION 300 + LETE

179,00 €

ORION 400 + LETE

195,00 €

ORION 480 + LETE

212,00 €

ORION 490 + LETE

170,00 €

ORION 570 + LENA

224,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.