Ладилници и замрзнувачи

Results 1 - 11 of 11

Самостојни ладилници

LINO

HSL 1001 FVL W

145,00 €
LINO

HSL 260 VL W

239,00 €

HSL 345 FLV W

329,00 €
LINO

HSL 365 FLV W

358,00 €

HSV 465 NF

599,00 €

HSV 590S BK NF

1350,00 €
TEKA

NFE2 400

618,00 €
ТЕКА

NFL 320 C

463,00 €

RFE 34SL51 V X

389,00 €

RFE 36SL51 V X

397,00 €
EUROLUX

RFE 373SL V X

478,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.