All for Joomla All for Webmasters

Ладилници и замрзнувачи

Results 1 - 12 of 12

Ладилници и замрзнувачи за вградување

Teka

CI 342

423,00 €
TEKA

CI3 350 NF

615,00 €
EUROLUX

FBE 1182 V

329,00 €
LINO

HVL 17 V

259,00 €
LINO

HVL 234H

388,00 €
LINO

HVL 24 V

279,00 €
LINO

HVL 26 V

285,00 €
LINO

HVL 32 V

372,00 €
399,00 €
EUROLUX

RBE 1282 V

329,00 €
EUROLUX

RBE 2012 V

339,00 €
EUROLUX

RBE 2214 V

359,00 €
EUROLUX

RBEK 2818 V

450,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.