Фурни

Results 1 - 15 of 15

TEKA WISH LINE

TEKA

AIR FRY HLB 8416

45.990 ден
TEKA

HCB 6415

17.990 ден
TEKA

HCB 6535 BK

24.990 ден
TEKA

HCB 6539

19.490 ден
TEKA

HCB 6539 P

31.490 ден
TEKA

HCB 6545

23.490 ден
TEKA

HLB 8400 P

48.990 ден
TEKA

HLB 8600

49.990 ден
TEKA

HRB 6300

36.500 ден
TEKA

HSB 610 BLACK WHITE

22.990 ден
Teka

HSB 630

26.500 ден
Teka

HSB 635

23.990 ден
TEKA

I OVEN

85.990 ден
TEKA

PizzaMaestro HLB 8510 P

54.990 ден
TEKA

STEAKMASTER

90.000 ден

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.