All for Joomla All for Webmasters

Фурни

Results 1 - 15 of 15

Серија RUSTIC

NARDI

FRX 460 B

495,00 €
LINO

FVLR XL9MAT1 A

291,00 €
EUROLUX

FVNR 462B C

429,00 €
EUROLUX

FVNR 462B R

459,00 €
EUROLUX

FVNR 57 C

479,00 €
EUROLUX

FVNR 57 JB

479,00 €
EUROLUX

FVNR 57 R

509,00 €
EUROLUX

FVSR 5MAC A

369,00 €
EUROLUX

FVSR 9MACCT2 A

399,00 €
415,00 €
EUROLUX

FVSR 9MACCT2 C

415,00 €
TEKA

HR 550 ANTRACIT

400,00 €
TEKA

HR 550 BEZH

400,00 €
TEKA

HR 650 BEZH

400,00 €
TEKA

HR 750 BEZH

496,00 €
TEKA

HR 750 ANTRACIT

496,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.