All for Joomla All for Webmasters

Фурни

Results 1 - 8 of 8

PRIORITY Line

EUROLUX

FVS 5EM GN

315,00 €
EUROLUX

FVS 5EM GW

335,00 €
EUROLUX

FVS 7EPBT1 GN

340,00 €
379,00 €
EUROLUX

FVS 7EPBT1 GW

340,00 €
379,00 €
EUROLUX

FVS 9EPBCT2 GN

399,00 €
EUROLUX

FVS 9EPBCT2 GW

415,00 €
EUROLUX

FVS TC11CT1 GN

529,00 €
EUROLUX

FVS TC11CT1 GW

545,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.