FVA_4M2_CS_2
FVA_4M2_CS_3
FVA_4M2_CS_4

FVA 4M2 CS

LINO
Модели:

  FVA 4M2 CS - Сиво + црно стакло 178.00 euro


Техничка документација:
 • .
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Енергетска класа А
 • Мултифункционална фурна
 • 4 функции
 • Тангенциален разладувачки вентилатор
 • Врата со отстранливо внатрешно стакло за лесно чистење
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл
 • Обликувано корито
 • 1 тава / 1 решетка
 • Употреблив волумен - 58 л.
 • Димензии - 60 cm
 • Гаранциja - 60 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.