All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 22 of 22

Вертикални аспиратори

FABER - 700 m3/h

BLACK TIE

970,00 €
EUROLUX - 700 m3/h

BRILLIANCE

499,00 €
FABER - 690 m3/h

COCKTAIL EG8 A80

625,00 €
FABER - 690 m3/h

COCKTAIL XS

559,00 €
FABER - 470 m3/h

EKO EG6 XS

630,00 €
FABER - 715 m3/h

EKO EG8

815,00 €
FABER - 720 m3/h

GLAM-LIGHT

599,00 €
FABER - 720 m3/h

INFINITY

915,00 €
FABER - 710 m3/h

JOLIE ACT

915,00 €
FABER - 880 m3/h

MIRROR BRS

1455,00 €
FABER - 690 m3/h

NORTHIA

559,00 €
FABER - 645 m3/h

ORIZZONTE PLUS VETRO

820,00 €
FABER - 620 m3/h

ORIZZONTE PLUS X

595,00 €
LINO - 736 m3/h

P 60S

429,00 €
LINO - 736 m3/h

P 90S

459,00 €
EUROLUX - 700 m3/h

PRESTIGE

361,00 €
EUROLUX - 700 m3/h

PRIORITY

283,00 €
FABER - 690 m3/h

STEELMAX EG8

379,00 €
LINO - 700 m3/h

TRIUMPH

235,00 €
FABER - 650 m3/h

VERSUS

789,00 €
EUROLUX - 719 m3/h

WIN A60

429,00 €
EUROLUX - 719 m3/h

WIN A90

439,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.