All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 4 of 4

Традиционални аспиратори

FABER - 365 m3/h

2740 PLUS

79,00 €
FABER - 200 m3/h

741 PLUS

59,00 €
LINO - 200 m3/h

HT 60.1 SL

52,00 €
LINO - 350 m3/h

HT 60.2 PB

69,00 €

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.