All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 15 of 15

Телескопски аспиратори за вградување

Teka

CNL 6610

146,00 €
EUROLUX - 618 m3/h

ENERGY A60 X

129,00 €
159,00 €
EUROLUX - 754 m3/h

ENERGY PLUS A60 X

178,00 €
229,00 €
EUROLUX - 754 m3/h

ENERGY PLUS A90 X

249,00 €
LINO - 300 m3/h

FLEXA 300

65,00 €
EUROLUX - 400 m3/h

FLEXA 400

77,00 €
EUROLUX - 500 m3/h

FLEXA 500

109,00 €
FABER - 400 m3/h

FLEXA M6 AM/X A60

72,00 €
LINO - 420 m3/h

HBI A60

87,00 €
LINO - 725 m3/h

MAXI MCF X

115,00 €
FABER - 640 m3/h

MAXIMA ECO EV8 AM/X A60

169,00 €
FABER - 615 m3/h

MAXIMA EG8

199,00 €
FABER - 730 m3/h

MAXIMA Touch

226,00 €
Teka

TL 6310

73,00 €
Teka

TL 6420

97,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.