All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 20 of 20

Островни аспиратори

FABER - 750 m3/h

CASSIOPEA ISOLA EG10 X/V A50 ACTIVE

1285,00 €
TEKA

CC 485 ISLA

813,00 €
FABER - 770 m3/h

CUBIA GLOSS ISOLA EG10

850,00 €
FABER - 770 m3/h

CUBIA ISOLA X ACTIVE EG10

935,00 €
FABER - 750 m3/h

CYLINDRA ISOLA EG10 X A37 ELN

750,00 €
FABER - 750 m3/h

CYLINDRA ISOLA GLOSS EG10 WH A37 ELN

685,00 €
TEKA

DG3 985 ISLA

611,00 €
TEKA

DH2 985 ISLA

780,00 €
TEKA

DPL 1185 ISLA

922,00 €
FABER - 460 m3/h

DROP EG8

1300,00 €
FABER - 900 m3/h

GLASSY ISOLA EG10 PB X/V A90

565,00 €
EUROLUX - 700 m3/h

GLASSY ISOLA EG8 PB X/V A90

475,00 €
FABER - 780 m3/h

GLORY ISOLA PRO X/V A60 LOGIC

1445,00 €
EUROLUX - 860 m3/h

LOOK ISOLA BRS X/V A90

999,00 €
FABER - 780 m3/h

MAIN PRO ISOLA X A60 LOGIC

1130,00 €
FABER - 550 m3/h

PLATIS ISOLA HFH X F90

895,00 €
FABER - 630 m3/h

PRESTIGE ISOLA X/V A100

690,00 €
FABER - 680 m3/h

PRETTY ISOLA ACT

1195,00 €
FABER - 660 m3/h

STILO ISOLA/SP

585,00 €
FABER - 660 m3/h

TRATTO ISOLA/SP EG8 X/V A90

575,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.