All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 10 of 10

Декоративни аспиратори – инокс и стакло

FABER - 490 m3/h

CLEAR AF X/V A90

465,00 €
TEKA

DG 685

273,00 €
EUROLUX - 900 m3/h

GLASSY EG10

330,00 €
LINO - 900 m3/h

H53.6S

269,00 €
FABER - 670 m3/h

INKLINE EG8 X/V A90

430,00 €
TEKA

NC 685985

274,00 €
FABER - 790 m3/h

PREMIO/SP EG10 X/V A90

645,00 €
FABER - 515 m3/h

PRESTIGE EG6 X/V A90

450,00 €
EUROLUX - 700 m3/h

TRATTO EG8 PB A90

319,00 €
FABER - 790 m3/h

TRATTO/SP EG10 X/V A90

415,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.