All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 15 of 15

Декоративни аспиратори – тип камин

LINO - 750 m3/h

ARC

194,00 €
FABER - 420 m3/h

BRIO GM A90

559,00 €
FABER - 420 m3/h

CONO

205,00 €
TEKA

DBB 6090

114,00 €
TEKA

DBP 60 PRO

155,00 €
LINO - 380 m3/h

FIRST A60 PB X

81,00 €
FABER - 705 m3/h

GYZA EG8 PB X

260,00 €
EUROLUX - 900 m3/h

STRIP EG10

259,00 €
LINO - 590 m3/h

STRIP NT EG6 PB

155,00 €
EUROLUX - 800 m3/h

STRIP NT EG8

179,00 €
FABER - 420 m3/h

STRIP PB

155,00 €
FABER - 740 m3/h

STRIP SMART EV8 X A60

170,00 €
FABER - 900 m3/h

TENDER

279,00 €
EUROLUX - 400 m3/h

VALUE A60 X PB

115,00 €
FABER - 400 m3/h

Value PB 4 2L X A60

115,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.