Д.О.О ЕЛЕKТРО ПРОМЕТ

Електро Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.
          
Основана во 1994 година со седиште во Кавадарци, Р Македонијана Ул Шишка бб, веќе долги години на своите клиенти им нуди комбинација од квалитет по разумни цени за било кој продукт од богатиот избор на електрични уреди.

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.

Наша Визија

Електро-Промет настојува секогаш да ги задоволи своите клиенти со одличен квалитет, добри цени и широка палета на прoизводи. Ви посакуваме добредојде на Нашата интернет презентација.

Ве покануваме да погледнете од Нашата богата палета на врвни производи. Веруваме дека понудата ке ги задоволи Вашите барања и ке ви помогне да го направите вистинскиот избор.

Докажани предности

Квалитет на производите

99%

Униктност

87%

Задоволство на клиентите

99%

Навремена достава

90%

Најчесто поставувани прашања

Дали компанијата нуди гаранција за квалитет на купениот производ?
ЕЛЕКТРО ПРОМЕТ-Кавадарци , Ви дава гаранција за квалитет на купениот производ согласно со Законот за потрошувачите, со сите задолжителни стандарdи и согласно гарантните услови во овој Гарантен лист. Оваа гаранација е додаток и не ги ограничува правата на потрошувачите согласно законите во Р.Македонија
Дали имате свој сервисен центар?
Дали постојат резервни делови за продуктите?
Дали производите се со уникатен дизајн?

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.