Контакти

Адреса: Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија
Телефон: +389 43 412 551
Мобилен: +389 70 386 999
Факс: +389 43 412 552
Е-маил:  office@elektropromet.com.mk

Адреса: Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 609 0 278
Мобилен: +389 70 38 69 99
Е-маил:  office@elektropromet.com.mk

Оставете порака

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.