Машини за миење садови

Results 1 - 6 of 6

Машини за садови - вградување 45см - 10 комплети

TEKA

DFI 44700

357,00 €
EUROLUX

DW10VE-A+AA-3

370,00 €
EUROLUX

DW10VE-A+AA-6

340,00 €
355,00 €
EUROLUX

DW10VE-A+AA-8

425,00 €
LINO

DW10VL-A+AA-3

291,00 €
299,00 €
TEKA

DW8 41 FI

357,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.