Промоции Eurolux

Results 1 - 9 of 9

Промоции EUROLUX

EUROLUX

HBE TC5 FV

16.930 ден
EUROLUX

HBE TC4 FV W

317 ден
329 ден
EUROLUX

HBE TC3 FV W

210 ден
239 ден
EUROLUX

FVS 9EPBCT1 XS

356 ден
398 ден
EUROLUX

FVS 9EPBCT1 XS W

366 ден
399 ден
EUROLUX - 780x495 mm

FORTUNA 780

EUROLUX - 790x500 mm

VENEZIA 79.1

EUROLUX - 800x500 mm

PRIME 80 DB 17 OKP X

61 ден
3.790 ден
EUROLUX - 860x500 mm

PRIME BB 86 OKP X

113 ден
7.010 ден

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.