Промоции Eurolux

HBE_TC5_FV_2
HBE_TC5_FV_3
HBE_TC5_FV_4

HBE TC5 FV

EUROLUX
Модели:

  HBE TC5 FV Црно стакло 16930 мкд


Техничка документација:

 

 • Стаклокерамичка плотна
 • Фронтален аспект
 • One Touch Сензорско управување
 • Индивидуално програмирање на секоја зона
 • Quick Heating - функција брзо загревање
 • Брзи грејни зони - 5
 • 1 проширена тројна зона
 • 9 степени на моќност
 • функција исклучување за безопасност
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензија: - 590x520 мм
 • Гаранција - 36 месеци

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.