Промоции Eurolux

Results 1 - 18 of 18

Промоции EUROLUX

EUROLUX

DW10VE-A+AA-6

340,00 €
355,00 €
EUROLUX - 780x495 mm

FORTUNA 780

158,00 €
175,00 €
EUROLUX

FVS 5EPB XS

275,00 €
329,00 €
EUROLUX

FVS 9EPBCT1 XS

356,00 €
398,00 €
EUROLUX

FVS 9EPBCT1 XS W

366,00 €
399,00 €
EUROLUX

FVS 9EPBCT1CL XS

340,00 €
372,00 €
EUROLUX

FVSR 9MACCT2 A

399,00 €
415,00 €
EUROLUX

HBE TC3 FV W

210,00 €
239,00 €
EUROLUX

HBE TC4 FV W

317,00 €
329,00 €
EUROLUX

HBE TC5 FV

273,00 €
299,00 €
EUROLUX - 860x500 mm

LINEAR LNG 86.1 BR 19.5

155,00 €
160,00 €
EUROLUX - 860x500 mm

PREMIUM SG/AG 86.1 BR 19

113,00 €
123,00 €
EUROLUX - 790x500 mm

PRIME 300E

184,00 €
209,00 €
EUROLUX - 1000x500 mm

PRIME 480H

184,00 €
199,00 €
EUROLUX - 800x500 mm

PRIME 80 DB 17 OKP X

61,00 €
73,00 €
EUROLUX - 860x500 mm

PRIME BB 86 OKP X

113,00 €
105,00 €
EUROLUX - 580x500 mm

ROMA R-MV58

125,00 €
145,00 €
EUROLUX - 790x500 mm

VENEZIA 79.1

97,00 €
108,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.