Батерии за мијалници

Results 1 - 14 of 14

Композитни батерии

NARDO

DAGA

72,00 €
LINO

EMILY

69,00 €
NARDO

LETE COMPOSIT

69,00 €
EUROLUX

MINERVA

99,00 €
EUROLUX

MOONY

365,00 €
EUROLUX

NYX

85,00 €
EUROLUX

PO

146,00 €
LINO

SANDY

99,00 €
EUROLUX

SENNA

141,00 €
EUROLUX

SUNNY

445,00 €
EUROLUX

TIGRI

369,00 €
TEKA

TOP FOT 995

129,00 €
EUROLUX

VENERE

119,00 €
EUROLUX

VOX

129,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.