Батерии за мијалници

Results 1 - 33 of 33

Инокс батерии

LINO

1170 CR

30,00 €
LINO

1370 CR

19,00 €
LINO

1420 CR

35,00 €
EUROLUX

AKER

149,00 €
TEKA

ARES K 939

167,00 €
EUROLUX

ART

305,00 €
EUROLUX

BELLO

71,00 €
NARDO

BONA

59,00 €
EUROLUX

BOND

415,00 €
EUROLUX

DARA

69,00 €
EUROLUX

HAPPY

79,00 €
EUROLUX

KALO

89,00 €
NARDO

LENA

57,00 €
NARDO

LETE

69,00 €
EUROLUX

LINE

375,00 €
EUROLUX

MARLIN

105,00 €
EUROLUX

MERIT

509,00 €
TEKA

MF 2 PROJECT HIGH

62,00 €
TEKA

MF 2 PROJECT LOW

38,00 €
EUROLUX

MINERVA

69,00 €
EUROLUX

MOONY

355,00 €
EUROLUX

NEIT

219,00 €
EUROLUX

NIKO

69,00 €
EUROLUX

PO

139,00 €
EUROLUX

ROSS

175,00 €
NARDO

SALSA

40,00 €
EUROLUX

SOLO

259,00 €
EUROLUX

SUNNY

434,00 €
EUROLUX

TIGRI

310,00 €
EUROLUX

VENERE

105,00 €
EUROLUX

VIGO

185,00 €
TEKA

VITA K 938

128,00 €
EUROLUX

VOX

129,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.