All for Joomla All for Webmasters
PVL_TC4_V_2
PVL_TC4_V_3

PVL TC4 V

LINO
Модели:

  PVL TC4 V Црно стакло 178.00 euro


Техничка документација:
 • Стаклокерамичка плоча
 • Сензорско управлување
 • Брзи грeјни зони - 4
 • Функција исклучување за безбедност
 • Child Lock заштита за деца
 • Функција брзо загревање
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 590x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.