All for Joomla All for Webmasters
HVL_32_V_2
HVL_32_V_3
HVL_32_V_4

HVL 32 V

LINO
Модели:

HVL 32 V Бел 372.00 euro


Техничка документација:
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Фрижидер со замрзнувач за вградување
 • Бруто / Нето обем - 276/261 l
 • Разладувачки дел - 189 л
 • Замрзнувачки дел - 72 л
 • 1 компресор / Климатска класа - N
 • Димензии - 1770x540x545 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Енергетска класа - A
 • Автоматско одмрзнување
 • Електронски терморегулатор
 • Антибактериско заштитна покривка
 • Реверсна врата / лево - десно отварање
 • Функциja - брзо замрзнување - Quick Freeze

ОПРЕМА - РАЗЛАДЕН ДЕН 

Четири подвижни регулирачки стаклени полици

Полица за шишањa

Стаклени полици со изолација против разлевање

Дње проsирни кутии за овошје 

Проsирни полици за млечни производи

Држач за јајца

Две дополнителни кутии 

 

ОПРЕМА - ЗАМРЗНУВАЧКИ ДЕЛ

Три одделенија

Fresh одделение

2 фиоки 

Форма за мраз

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.