All for Joomla All for Webmasters

Промоции Lino

FVL_PXL4EM_SX_2
FVL_PXL4EM_SX_3
FVL_PXL4EM_SX_4

FVL PXL4EM SX

LINO
Модели:

FVL PXL4EM SX Инокс / црн стакло 194.00 euro


Техничка документација:
 • Достапно од - 17.04.2017 год.
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Мултифункционална фурна
 • 65 L XL MAXI VIEW
 • Рачно управување
 • Тангенциален разладувачки вентилатор
 • Врата од цело внатрешно стакло
 • Отстранлива внатрешно стакло за лесно чистење
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл
 • Димензиja – 60 cm
 • Гаранциja - 60 месеца
 • Дигитален таjмер
 • 1 тава / 1 решетка
 • Енергетска класа А
 • Обликувано корито

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.