All for Joomla All for Webmasters

Промоции Lino

DW12VL-A+AA-4_2
DW12VL-A+AA-4_3
DW12VL-A+AA-4_4

DW12VL-A+АA-4

LINO
Модели:

  DW12VL-A+АA-4 291.00 euro


 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Машина за садови вградна
 • Електронско управување
 • 4 програма
 • 12 комплета
 • 2 темп. - 50°С, 65°С
 • Ниво на бучава - 54 dB(A)
 • Подвижна кошница за прибор за јадење
 • Омекнувач на вода
 • Звучен сигнал за крај на програма
 • Димензиja – 60 cm
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Енергетска класа - А+
 • Класа на миење - A
 • Класа на сушење - A
 • Систем за троjно филтрирање на водата
 • Индикатор за крај на програмата
 • Природно сушење
 • Индикатори за сол и средство за чистење
 • Заштита од прелевање на водата

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.