All for Joomla All for Webmasters
PRIME_480H_2

PRIME 480H

EUROLUX - 1000x500 mm
Модели:

  PRIME 480H 184.00 euro


Техничка документација:
 • Димензии - 1000x500 mm
 • Монтажен отвор - 980x480 mm
 • Димензии на корито - 480x420 mm
 • Длабочина на корито - 204 mm
 • База шкаф - 600 mm
 • Вентил - 3 1/2
 • За монтажа над плотна
 • .
 • ECO Stone боjа No 01-02-03-04-05
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • ECO Stone додатни елементи - 01 / 03 / 04 / 05 / 06 / 08 / 09
 • Дозер за течен сапун - за вградување - 17 euro

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.