All for Joomla All for Webmasters
PRIME_300E_1

PRIME 300E

EUROLUX - 790x500 mm
Модели:

  PRIME 300E GRANITEK


  PRIME 300E METALTEK - 219 euro.


  PRIME 300E GRANITEK 40 / 51 / 62 / 68 - 184 euro.

Техничка документација:
 • Димензии - 790x500 mm
 • Монтажен отвор - 770x480 mm
 • Димензии на корито - 388x430 mm
 • Длабочина на корито - 218 mm
 • База шкаф - 500 mm
 • Вентил - 3 1/2
 • За монтажа над плотна
 • .
 • METALTEK - Количина во магацин
 • Metaltek боja No - 70 / 73 / 77 / 79
 • .
 • GRANITEK - Количина во магацин
 • Granitek боja No - 40 / 51 / 52 / 53 / 59 / 62 / 68
 • GRANITEK - Рок на испорака 8–10 недели
 • Granitek боja No - 41 / 43 / 61
 • .
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • PRIZMA Clean aksesorë - 01 / 02 / 03 / 04 / 05 / 06
 • Дозер за течен сапун - за вградување - 17 euro

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.